Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
05 липня 2018 08:07

У КПВВ «Станиця Луганська», що в районі Операції об’єднаних сил, прикордонники Лисичанського загону завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення спортивного інвентарю на суму 13,5 тисяч гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/35; «Мар’їнка» – 30/40; «Новотроїцьке» – 0/40; «Гнутове» – 15/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 38 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8305 осіб та 987 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8716 осіб та 1705 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7815 осіб та 1419 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3783 осіб та 885 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –  9491 осіб.

Минулої доби військовослужбовці Донецького й Краматорського загонів зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Новотроїцьке», «Мар’їнка» та «Майорське» виявили три автомобілі, якими мали намір незаконно перемістити через лінію зіткнення партію взуття та трикотажу на суму майже 28 тисячі гривень, зимовий одяг вартістю 22 тисяч гривень й комплектуючі для майнінгу криптовалют на загальну суму 33 тисячі гривень. Весь товар вилучено працівниками ДФС для прийняття правового рішення.

А в  КПВВ «Станиця Луганська», що в районі Операції об’єднаних сил, прикордонники Лисичанського загону завадили незаконному переміщенню через лінію зіткнення  спортивного інвентарю на суму 13,5 тисяч гривень. Товар також вилучено представниками ДФС.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 11 вантажних машин з цукром, одягом, піском для фільтрації та  продуктовими наборами загальною вагою майже 111 тонни від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» й «Станиця Луганська» прикордонники зафіксували 3 випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за позачерговий  та безперешкодний пропуск через лінію зіткнення за грошову винагороду. На свої пропозиції правопорушники отримали від прикордонників відмови, після чого їх було передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси