Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
26 червня 2018 08:00

У КПВВ «Мар’їнка», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, військовослужбовці Краматорського загону зафіксували один випадок пропонування хабара.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/20; «Мар’їнка» – 5/60; «Новотроїцьке» – 0/40; «Гнутове» – 10/10.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 43 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9175 осіб та 1050  транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10410 осіб та 1975 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8165 осіб та 1590 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4070 осіб та 946 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11210 осіб.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства спільно з представниками фіскальної служби  зі складу Об’єднаних сил зафіксували три випадки, коли через лінію зіткнення незаконно мали намір перемістити  парфуми, радіодеталі, риболовне судно та двигун на загальну суму  понад 112 тисяч гривень. Весь товар передано працівникам ДФС для прийняття подальшого правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, військовослужбовці Краматорського загону зафіксували один випадок пропонування хабара. Громадянин України пропонував неправомірну грошову винагороду правоохоронцю за позачерговий проїзд. Стосовно правопорушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси