Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
22 червня 2018 08:15

У КПВВ «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства виявили в автомобілі у громадянина України, що слідував до ТОТУ, два станки для виготовлення ключів на загальну суму 17 тисяч гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/60; «Мар’їнка» – 10/30; «Новотроїцьке» – 0/40; «Гнутове» – 20/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 47,8 тисячі осіб та 6,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10305 осіб та 1190 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11610 осіб та 2085 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 9525 осіб та 1780 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4930 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11435 осіб.

Минулої доби у КПВВ «Мар’їнка», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, співробітники прикордонного відомства виявили в автомобілі у громадянина України, що слідував до ТОТУ, два станки для виготовлення ключів  на загальну суму 17 тисяч гривень. Товар вилучено працівникам ДФС.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідував 1 вантажівка з дитячим харчуванням та товарами медичного призначення загальною вагою 16,4 тонни від Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ».

А на КрП «Мар’їнка» та в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, військовослужбовці Краматорського та Донецького загонів зафіксували два  випадки пропонування хабарів на загальну суму 700 гривень. Громадяни України пропонували неправомірні грошові винагороди правоохоронцям за позачерговий проїзд та уникнення огляду авто. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси