Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
12 червня 2018 08:10

На КрП «Мар’їнка» українець, що прямував з ТОТУ, запропонував військовослужбовцям Краматорського загону зі складу Об’єднаних сил хабар за позачерговий пропуск його через лінію зіткнення.

Загалом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прослідувало 39,6 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8763 осіб та 1167 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9555 осіб та 1854 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7694 осіб та 1544 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3635 осіб та 803 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9954 осіб.

Сьогодні зранку у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилась така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 15/45; «Новотроїцьке» – 30/20; «Гнутове» – 20/20.

Минулої доби у КПВВ «Майорське» й «Станиця Луганська», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прикордонники Краматорського та Лисичанського загонів виявили у чотирьох громадян України паспорті документи з ознаками часткової підробки.  Осіб та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано співробітникам НП.

Крім того, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Майорське» співробітники прикордонного відомства спільно з представниками фіскальної служби серед особистих речей  п’ятьох наших співвітчизників знайшли 4 свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів та один паспортний документ видані так званою ДНР. Фейкові документи передано також представникам Національної поліції.

На КрП «Мар’їнка» українець, що прямував з ТОТУ, запропонував військовослужбовцям Краматорського загону зі складу Об’єднаних сил хабар за позачерговий пропуск його через лінію зіткнення. Стосовно правопорушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 24 вантажівки зі складовими для очистки води  загальною вагою 418 тонн від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси