Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
08 червня 2018 07:54

У КПВВ «Майорське» під час перевірки громадянина України, що слідував до ТОТУ, спрацював службовий собака. В особистих речах нашого співвітчизника знайдено 100 набоїв до травматичної зброї калібру 9 мм., 35 бойових набоїв калібру 5,6 мм.,

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 30/45; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 40/10.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 42 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9320 осіб та 1210 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10390 осіб та 1945 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8280 осіб та 1550 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4215 осіб та 945 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9870 осіб.

Учора у КПВВ «Мар’їнка», «Майорське» і «Гнутове», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, прикордонники виявили чотирьох громадян, які мали намір незаконно перемістити через лінію зіткнення автозапчастини до газового обладнання, 12 автомобільних акумуляторів, риболовецьке приладдя в асортименті та кронштейн самоскида для авто на загальну суму 113 тисяч гривень. Зазначений товар передано представникам ДФС.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» під час перевірки громадянина України, що слідував до ТОТУ, спрацював службовий собака. У ході поглибленого огляду прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби в особистих речах нашого співвітчизника знайшли 100 набоїв до травматичної зброї калібру 9 мм., 35 бойових набоїв калібру 5,6 мм., 4 газових балончика «Терен 4М», 2 бойові пружини до мисливської рушниці, порох загальною вагою 517 грамів, мастило для зброї, 10 ремкомплектів до газових пістолетів та 10 балаклав. Як з’ясувалось, правопорушник має власний мисливський магазин на тимчасово окупованій території Луганської області. Громадянина та виявлену знахідку передано співробітникам Нацполіції.

Два паспортних документи з ознаками часткової підробки та два свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів видані так званою ДНР виявили прикордонники у КПВВ «Майорське» минулої доби. Виявлені документи передано також представникам Національної поліції.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 13 вантажівок з продуктовими, гігієнічними та медичними наборами  загальною вагою понад 230 тонн від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

5 випадків пропонування хабарів для позачергового та безперешкодного перетину лінії зіткнення запропонували українці на КрП «Мар’їнка» та в КПВВ «Майорське» військовослужбовцям Краматорського загону. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси