Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об’єднаних сил

НАЗАД
27 травня 2018 07:25

Три випадки пропонування хабарів загальною сумою 1,6 тисячі гривень зафіксовано у КПВВ «Майорське» та «Станиця Луганська», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/80; «Мар’їнка» – 30/60; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 10/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 41,4 тисяч осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8835 осіб та 1105 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10445 осіб та 1840 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8270 осіб та 1510 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4135 осіб та 980 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9665 осіб.

Військовослужбовці Донецького та Краматорського загонів у КПВВ «Гнутове» й «Мар’їнка» виявили три транспортні засоби, якими мали намір незаконно перевезти через лінію зіткнення короткохвильовий радіоприймач для дальнього зв’язку, товари побутового та народного вжитку та підшипники загальною вартістю майже 42 тисячі гривень. Виявлений товар передано компетентним державним органам.

Крім того, у КПВВ «Майорське», «Новотроїцьке» й «Гнутове» військовослужбовці зафіксували у трьох наших співвітчизників частково підроблені паспортні документи та підроблене доручення на право керування транспортним засобом. Українців та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передано Нацполіції.

Три випадки пропонування хабарів загальною сумою 1,6 тисячі гривень зафіксовано у КПВВ «Майорське» та «Станиця Луганська», що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил. Стосовно правопорушників, громадян України, до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси