Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду в районі проведення операції Об'єднаних сил

НАЗАД
24 травня 2018 08:29

Прикордонники Краматорського загону зі складу Об’єднаних сил у КПВВ «Мар’їнка» виявили громадянина України, відносно якого було доручення уповноважених державних органів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 50/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 45 тисяч осіб та 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9770 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11220 осіб та 1920 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 8850 осіб та 1565 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4900 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10290 осіб.

Учора прикордонники Краматорського загону зі складу Об'єднаних сил в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» виявили громадянина України, відносно якого було доручення уповноважених державних органів. Під час перевірки, прикордонниками стало відомо, що дана особа можливо причетна до незаконних збройних формувань. Для подальшої перевірки затриманого передано НП.

Військовослужбовці цього ж загону в КПВВ «Мар’їнка» й «Майорське» виявили два транспортні засоби, якими мали намір незаконно перевезти через лінію зіткнення три жіночі сумки та кольє відомого бренду «CHANEL» вартістю понад 534 тисячі гривень та  партію джинсових виробів вартістю 18,7 тисячі гривень. Виявлений товар передано представникам фіскальної служби.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства спільно з працівниками митної служби зафіксували у громадянина України, що слідував до ТОТУ, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видане фейковою республікою. Знайдені документи передано представникам Нацполіції.

Крім того, у КПВВ «Станиця Луганська» військовослужбовці, що діють у складі Об'єднаних сил, виявили у двох наших співвітчизників паспортні документи громадян України з недійсними печатками Державної міграційної служби України, які втратили чинність. Правопорушників та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано НП.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованих територій прослідувало 23 вантажівок з продуктовими наборами, медикаментами та будівельними матеріалами загальною вагою понад 437 тонн від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Три випадки пропонування хабарів для проїзду поза чергою та пришвидшеного оформлення запропонували громадянин України на КрП «Мар’їнка» військовослужбовцям Краматорського загону. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі». 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси