Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 травня 2018 08:03

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці зафіксували у трьох українців наявність свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, номерні реєстраційні знаки автомобіля та паспортний документ, видані так званою ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 10/20.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 36,5 тисяч осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7985 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8995 осіб та 1745 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7080 осіб та 1295 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3870 осіб та 855 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8575 осіб.

Прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Майорське» виявили автомобіль, яким мали намір незаконно перемістити до ТОТУ мобільні телефони, взуття та одяг  на загальну суму 11,4 тисячі гривень. Виявлений товар передано працівникам фіскальної служби.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці зафіксували у трьох українців наявність свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, номерні реєстраційні знаки автомобіля та паспортний документ, видані так званою ДНР. Недійсні документи передано представникам Нацполіції.

Невідповідність номера кузова автомобіля «ВАЗ» 2001 року випуску з даними, зазначеними в реєстраційних документах зафіксували співробітники прикордонного відомства також у КПВВ «Майорське». Стосовно водія, громадянина України, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП «Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах».

А прикордонники Лисичанського загону в КПВВ «Станиця Луганська» виявили у п’ятьох українок, що слідували з ТОТУ, паспортні документи з ознаками часткової підробки. Стосовно правопорушниць до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси