Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 травня 2018 07:33

Прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» виявили двох громадян України, які мали намір незаконно перемістити через лінію розмежування партію запальничок та автомобільне приладдя «Тахограф» на загальну суму 29,9 тисячі гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 10/60; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 30/30.

Загалом минулої доби через КПВВ прослідувало 39 тисяч осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8190 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9495 осіб та 1730 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» - 7950 осіб та 1485 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4255 осіб та 920 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9150 осіб.

Минулої доби прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» виявили двох громадян України, які мали намір незаконно перемістити через лінію розмежування партію запальничок та автомобільне приладдя «Тахограф»  на загальну суму 29,9 тисячі гривень. Виявлений товар передано працівникам фіскальної служби.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці зафіксували у двох українців наявність свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. Недійсні документи передано представникам Нацполіції.

А прикордонники Лисичанського та Донецького загонів у КПВВ «Станиця Луганська» та «Гнутове» виявили у двох наших співвітчизників паспортні документи з ознаками часткової підробки. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси