Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 квiтня 2018 08:04

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду характеризувався зменшенням в порівнянні з попередньою добою. Загалом через КПВВ прослідувало 28 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/70; «Мар’їнка» –0/40; «Новотроїцьке» –0/50; «Гнутове» – 20/20.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду характеризувався зменшенням в порівнянні з попередньою добою. Загалом через КПВВ прослідувало 28 тисяч осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6285 осіб та 905 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6850 осіб та 1345 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5190 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2615 осіб та 690 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7020 осіб.

У  КПВВ «Майорське» військовослужбовці Держприкордонслужби виявили документи, так званої, «ДНР». Зокрема, прикордонний наряд спільно із представниками фіскальної служби у громадянина України знайшли студентський квиток та залікову книжку видану на тимчасово окупованій території. Документи вилучено співробітниками Нацполіції.

Крім того, в цьому ж контрольному пункті були виявлені 3 свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, що також були видані в т.з. «ДНР». У всіх випадках дані свідоцтва вилучені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси