Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 квiтня 2018 08:26

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним та характеризувався значним зменшенням в порівнянні з попередньою добою.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/100; «Мар’їнка» – 10/70; «Новотроїцьке» – 20/20; «Гнутове» – 30/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним та характеризувався значним зменшенням в порівнянні з попередньою добою.

Загалом через КПВВ прослідувало 38,9 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8755 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9765 осіб та 1820 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7450 осіб та 1550 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3640 осіб та 850 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9280 осіб.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону на вхід з тимчасово окупованої території України в паспортному документі громадянина України виявили механічне виправлення рукописного тексту дати вклеювання 3 вікового фото. У цьому випадку особу передано співробітникам Національної поліції.

Один автомобіль, який перевозив товар через лінію розмежування з порушенням на в’їзд з тимчасово окупованої території України виявили минулої доби прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» незаконно перевезти бензиновий двигун на суму більше 22 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» за оформлення поза чергою за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси