Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 квiтня 2018 08:00

Співробітники прикордонного відомства в КПВВ «Майорське» виявили у 5 громадян України трудові книжки, посвідчення водія, паспортні документи, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видані так званою ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/100; «Мар’їнка» – 10/80; «Новотроїцьке» – 10/60; «Гнутове» – 50/20.

Загалом через КПВВ прослідувало 50,3 тисячі осіб та 6,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 11300 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 12800 осіб та 2225 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9440 осіб та 1625 транспортних засобів;

«Гнутове» –  5375 осіб та 1185 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11425 осіб.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону спільно із представниками фіскальної служби виявили в особистих речах громадян України 100 пачок сигарет з акцизною маркою так званої ДНР та 6 таблеток, ймовірно, з вмістом наркотичних речовин. Виявлений товар передано компетентним органам для прийняття правового рішення.

Крім того, співробітники прикордонного відомства в КПВВ «Майорське» виявили у 5 громадян України трудові книжки, посвідчення водія, паспортні документи, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видані так званою ДНР. Усі недійсні документи передано працівникам Нацполіції.

 Також військовослужбовці Краматорського загону на КрП «Мар’їнка» зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися вирішити питання позачергового пропуску за грошові винагороди на загальну суму 600 гривень. На свої пропозиції вони отримали від правоохоронців категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси