Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 квiтня 2018 08:06

Учора на КрП «Мар’їнка» та в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували чотири випадки пропонування хабарів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/70; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 40/0; «Гнутове» – 40/20.

Загалом через КПВВ прослідувало 46,8 тисячі осіб та 5,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 11055  осіб та 1155  транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11155  осіб та 2050 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9060  осіб та 1580 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4830 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10705 осіб.

Учора на КрП «Мар’їнка» та в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за прискорене оформлення, позачерговий проїзд та безперешкодний перетин лінії розмежування за грошові винагороди на загальну суму понад 2 тисячі гривень. На свої пропозиції вони отримали від правоохоронців категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Нацполіції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 10 вантажних автомобілів від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області медичні препарати, гігієнічні набори, пісок для фільтрації, зварювальні апарати, символіка МКЧХ, колеса, ІТ обладнання, сульфат алюмінію та теплиці загальною близько вагою 148 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси