Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 квiтня 2018 08:18

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону у громадянина України, який прямував на вхід з ТОТУ, виявили в обгортці паспортного документа свідоцтво про реєстрацію мотоцикла, виданого так званою ДНР.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, минулої доби залишався динамічним. Загалом через КПВВ прослідувало 39 тисяч осіб та 5,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8870  осіб та 1098  транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9960  осіб та 1759 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7346 осіб та 1360 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3979 осіб та 930 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8830 осіб.

Сьогодні вранці на в’їзд та виїзд у КПВВ знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 10/50; «Новотроїцьке» – 15/20; «Гнутове» – 50/10.

Співробітники Держприкордонслужби в КПВВ «Майорське», «Мар’їнка», «Станиця Луганська» й «Новотроїцьке» задокументували чотири випадки, коли громадяни України мали намір незаконно перемістити через лінію розмежування медичні препарати, електричний епілятор вартістю 138 тисяч гривень, партію парфумів на загальну суму 40 тисяч гривень та приховані у подвійному днищі авто понад 4 тисячі сигарет. Виявлений товар передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з представниками ДФС у громадянина України, який прямував на вхід з ТОТУ, виявили в обгортці паспортного документа свідоцтво про реєстрацію мотоцикла, виданого так званою ДНР. Недійсний документ вилучено представниками Нацполіції.

Крім того, на КрП «Мар’їнка» та в КПВВ «Майорське» прикордонники зафіксували два випадки пропонування хабарів для оформлення без електронної перепустки та безперешкодного пропуску без огляду вантажу. Стосовно правопорушників до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси