Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 квiтня 2018 08:09

У КПВВ «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства у салоні автомобіля «Volkswagen» знайшли свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видане так званою ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/70; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 5/20; «Гнутове» – 20/40.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним. Загалом через КПВВ прослідувало 39 тисяч осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8970 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9245 осіб та 1740 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» –7600 осіб та 1435 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4095 осіб та 1015 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9095 осіб.

Минулої доби прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» під час здійснення заходів контролю у двох автівках виявили партію жіночої білизни, одяг, взуття та продукти харчування на загальну суму майже 57 тисяч гривень. Виявлений товар передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства спільно з представниками митної служби у салоні автомобіля «Volkswagen» знайшли свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видане так званою ДНР. Виявлений документ передано до Нацполіції.  

Крім того, в КПВВ «Майорське» військовослужбовці зафіксували один випадок, коли громадянин України намагався за грошову винагороду пришвидшити його оформлення. Наразі порушника передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси