Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
21 квiтня 2018 08:32

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним, на рівні попередньої доби.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/70; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 5/5; «Гнутове» – 0/35.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним, на рівні попередньої доби.

Загалом через КПВВ прослідувало 43,2 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9835 осіб та 1065 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10915 осіб та 1910 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8315 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4820 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9265 осіб.

Також учора, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду автомобілів «Шкода» та «Деу» української реєстрації, які прямували на виїзд до тимчасово окупованої території України під керуванням наших співвітчизників, виявили свідоцтва на реєстрацію транспортних засобів, виданих так званою «ДНР». «Фейкові» реєстраційні документи вилучено та передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Три автомобілі, які перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями як на виїзд до тимчасово окупованої території України, так і на в’їзд з неї, виявили минулої доби прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти автозапчастини, партію оприскувачів для газонів та мотоцикл, вартість якого склала 24,5 тисячі гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ  «Майорське» співробітники Держприкордонслужби серед особистих речей двох громадян України, які слідували на вихід до тимчасово окупованої території України в пішому порядку, виявили одяг на суму більше 36 тисяч гривень та 50 пігулок медичного препарату з вмістом речовини наркотичної дії. Пігулки виявлено за допомогою службового собаки. Одяг вилучено працівниками ДФС для прийняття правового рішення, а особу та виявлені медпрепарати передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси