Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 квiтня 2018 08:57

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався на рівні попередньої доби.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/50; «Мар’їнка» – 10/50; «Новотроїцьке» – 5/0; «Гнутове» – 0/20.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався на рівні попередньої доби. Загалом через КПВВ прослідувало 44,1 тисячі осіб та  понад 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» –10310 осіб та 1205 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10825 осіб та 1800 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8557осіб та 1525 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5025 осіб та 1137 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9415 осіб.

У КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники та працівники фіскальної служби, на виїзд до ТОТУ, в двох автомобілях виявили лазерний прилад для видалення татуювання та продукти спортивного харчування в асортименті на суму близько 100 тисяч гривень. Транспортні засоби та товари вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до ТОТУ прослідували 8 вантажних автомобілів з майже 82 тоннами гуманітарного вантажу, серед якого гігієнічні набори та медичні товари від Дитячого Фонду Організації Об’єднаних Націй. Крім того, 5 вантажних автомобілів прослідували через цей пункт пропуску зі 100 тоннами сульфату алюмінію. Вантаж направлений від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 3 випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за оформлення поза чергою за грошову винагороду та в КПВВ «Майорське» в одному випадку пропонували картку поповнення рахунку одного з мобільних операторів. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси