Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
18 квiтня 2018 09:31

Два автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили минулої доби прикордонники у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка».

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 25/90; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 5/50; «Гнутове» – 50/35.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним. Загалом через КПВВ прослідувало 43,2 тисячі осіб та  понад 5,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10160 осіб та 1260 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10987 осіб та 1905 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8500 осіб та 1486 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4560 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9077 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями, виявили минулої доби прикордонники у КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка». Транспортними засобами намагалися незаконно перевезти автозапчастини, гіроскутер та 100 комплектів шахтарських костюмів на загальну суму понад 147 тисяч гривень. А у КПВВ «Майорське», на вихід до ТОТУ, зупинено особу, у якої виявлено комп’ютерне обладнання на суму 28 тисяч гривень.

Також у цих КПВВ прикордонники Краматорського загону спільно із співробітником ДФС виявили два свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів та білет члена громадського руху зразків так званої ДНР.  

У КПВВ «Майорське» прикордонники цього ж загону, на вхід з ТОТУ, виявили у двох випадках паспорти громадян України з ознаками часткової підробки конгревних та мастичних печаток Державної міграційної служби України та ще в одному випадку виявлено паспорт так званої ДНР. Усіх громадян передано компетентним органам для прийняття правових рішень.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за оформлення поза чергою за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси