Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 квiтня 2018 08:06

Загалом через КПВВ прослідувало 35,7 тисячі осіб та майже 5 тисяч транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 10/50; «Мар’їнка» – 10/50; «Новотроїцьке» – 20/25; «Гнутове» – 10/50.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним.

Загалом через КПВВ прослідувало 35,7 тисячі осіб та майже 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8180 осіб та 1070 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9155 осіб та 1600 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» –7210 осіб та 1340 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3740 осіб та 910 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7485 осіб.

Правоохоронці Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» під час огляду транспортних засобів «КІА», «ГАЗ» та «Шевроле» української реєстрації, під керуванням громадян України, виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. Документи вилучено представниками Нацполіції.

Автомобіль, яким перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями на виїзд до тимчасово окупованої території України, виявили учора прикордонники Донецького загону в КПВВ «Гнутове».  Транспортним засобом намагалися незаконно перевезти партію сонцезахисних окулярів на суму понад 25 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та товаром передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, на КрП «Новомихайлівка» та в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 5 випадків, коли громадяни України намагалися «домовитися» за оформлення поза чергою за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси