Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 квiтня 2018 08:54

Правоохоронці Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» під час огляду транспортних засобів «Toyota» й «Mercedes» української реєстрації виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 20/50; «Мар’їнка» – 0/60; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 40/35.

Загалом через КПВВ прослідувало 46 тисяч осіб та 6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 11025 осіб та 1345 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10885 осіб та 1805 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9035 осіб та 1640  транспортних засобів;

«Гнутове» – 5505  осіб та 1195 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9525 осіб.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке» прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з представниками ДФС у двох транспортних засобах, що прямували до ТОТУ, виявили автозапчастини в асортименті вартістю майже 17 тисяч гривень та посудомийну машину й телевізор на загальну суму 25 тисяч гривень. Товар, який незаконно намагались перемістити через лінію розмежування, вилучено працівниками фіскальної служби.

Правоохоронці Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» під час огляду транспортних засобів «Toyota» й «Mercedes» української реєстрації, під керуванням громадян України, виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів, видані так званою ДНР. Документи вилучено представниками Нацполіції.

А у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці Краматорського загону виявили у трьох громадян України частково підроблені паспортні документи. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 4 вантажних автомобілі з гігієнічними наборами, учбовими та будівельними матеріалами від Міжнародного Комітету Червоного Хреста загальною вагою майже 56 тонн.

Також учора на КрП «Мар’їнка» та у КПВВ «Мар’їнка» було зафіксовано два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди співробітникам прикордонного відомства. Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» направлено до НП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси