Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 квiтня 2018 08:32

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону у багажному відділені транспортного засобу виявили 6 стабілізаторів напруги вартістю 81 тисяча гривень. Виявлений товар вилучено працівниками ДФС.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/80; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 5/10; «Гнутове» – 40/30.

Загалом через КПВВ прослідувало 39,5 тисяч осіб та 5,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9355 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9755 осіб та 1750 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7350 осіб та 1320 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4655 осіб та 1085 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8420 осіб.

Минулої доби в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону у багажному відділені транспортного засобу, що прямував з ТОТУ, виявили 6 стабілізаторів напруги вартістю 81 тисяча гривень. Виявлений товар вилучено працівниками фіскальної служби.

Прикордонники Краматорського загону у КПВВ «Мар’їнка» в автомобілях «Chevrolet» та «Mitsubishi», якими керували наші співвітчизники, виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів видані так званою ДНР. Документи вилучено представниками  Нацполіції.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» правоохоронці виявили у громадянки України частково підроблений паспортний документ. Правопорушницю та документи також передано  співробітникам  Нацполіції.

Також учора в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» було зафіксовано два випадки пропонування неправомірної грошової винагороди співробітникам прикордонного відомства для перетину лінії розмежування поза чергою. Стосовно всіх правопорушників до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси