Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 квiтня 2018 08:12

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства виявили один автомобіль, яким мали намір до ТОТУ незаконно вивезти комплектуючі до комп’ютера загальною вартістю понад 22 тисячі гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

 «Майорське» – 0/40; «Мар’їнка» – 0/40; «Новотроїцьке» – 15/20; «Гнутове» – 20/15.

Минулої доби відмічалося зменшення кількості громадян, які перетинали лінію розмежування. Загалом через контрольні пункти в’їзду-виїзду прослідувало 11 тисяч осіб та 2,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 2420 осіб та 545 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 3150 осіб та 915 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 2360 осіб та 640 транспортних засобів;

«Гнутове» –  635 осіб та 220 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2410 осіб.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства виявили один автомобіль, яким мали намір до ТОТУ незаконно вивезти комплектуючі до комп’ютера  загальною вартістю понад 22 тисячі гривень. Знайдений товар передано представникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Станиця Луганська» військовослужбовці Лисичанського загону зафіксували у громадянина України частково підроблений паспортний документ. Наразі порушника передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси