Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 квiтня 2018 08:12

Усі КПВВ працюють в штатному режимі. Минулої доби відмічалося зменшення кількості громадян, які перетинали лінію розмежування.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/20; «Мар’їнка» – 50/50; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 10/10.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі. Минулої доби відмічалося  зменшення кількості громадян, які перетинали лінію розмежування.

Загалом через КПВВ прослідувало 27,5 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6765 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6988 осіб та 1450 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4820 осіб та 1057 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2575осіб та 696 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6399 осіб.

Прикордонники  Краматорського загону в КПВВ «Мар’їнка» учора ввечері на в’їзд з ТОТУ виявили громадянина України, який згідно з базами даних Нацполіції, можливо, причетний до участі в НЗФ. Громадянина передано співробітникам поліції.

Протягом доби в КПВВ військовослужбовці Держприкордонслужби виявили у 2 громадян паспортні документи з частковими підробками та недійсними печатками ДМС. Також двічі співробітники прикордонного відомства виявляли у наших співвітчизників свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів т.з. «ДНР». А в контрольному пункті «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону завадили спробі переміщення товарів. Їх до підконтрольної бойовикам території намагався перемістити наш співвітчизник. Зокрема в багажному відділенні автомобіля «Рено» було виявлено товари народного споживання на  понад 15 тисяч гривень. Товар передано представникам фіскальної служби.

Крім того, минулої доби 2 рази наші співвітчизники, які слідували через КПВВ, намагалися підкупити прикордонників. Пропонуючи неправомірну вигоду вони планували отримати сприяння в позачерговому проїзді чи прискореному оформленні, проте отримали категоричні відмови.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси