Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 квiтня 2018 08:53

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону на виїзд до ТОТУ, в паспортних документах трьох громадян України, виявили вікові фото, які були завірені підробленими конгревними та мастичними печатками.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 60/20; «Новотроїцьке» – 80/40; «Гнутове» – 40/25.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним, на рівні попередньої доби.

Загалом через КПВВ прослідувало 38,3 тисяч осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8935 осіб та 1218 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9188 осіб та 1735 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7376 осіб та 1466 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4177 осіб та 1009 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8668 осіб.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону на виїзд до ТОТУ, в паспортних документах трьох громадян України, виявили вікові фото, які були завірені підробленими конгревними та мастичними печатками. По всіх випадках осіб передано співробітникам Нацполіції.

Крім того, прикордонники Донецького загону в КПВВ «Новотроїцьке»  на в’їзд з ТОТУ у пасажирки одного з автомобілів виявлено паспорт громадянки так званої «ДНР». Особу передано співробітникам Нацполіції.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Майорське» прикордонники зафіксували чотири випадки пропонування хабара для пришвидшеного оформлення. Стосовно правопорушника до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси