Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 квiтня 2018 09:31

В КПВВ «Гнутове» співробітники прикордонного відомства виявили автомобіль, яким мали намір до ТОТУ незаконно перевезти товари народного споживання на загальну суму 21,5 тисячі гривень.

Минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил,  прослідувало 31,6 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7275 осіб та 985 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7210 осіб та 1370 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5940 осіб та 1300 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2850 осіб та 800 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8350 осіб.

Загалом у КПВВ сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 20/50; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 30/20.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове», «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства виявили автомобіль, яким мали намір до ТОТУ незаконно перевезти товари народного споживання на загальну суму 21,5 тисячі гривень, та у громадян України ніж в особистих речах й готівкові кошти у розмірі понад 400 тисяч гривень. Знайдений товар передано представникам компетентних органів.

Крім того, в КПВВ «Новотроїцьке» правоохоронці викрили у нашого співвітчизника свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу «ЗІЛ» української реєстрації, видане з порушенням встановлених вимог. Порушника та автомобіль  передано до Національної поліції.

 У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» прикордонники зафіксували один випадок пропонування хабара для пришвидшеного оформлення. Стосовно правопорушника до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси