Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 квiтня 2018 08:06

У КПВВ «Майорське» співробітники прикордонного відомства виявили автомобіль, яким мали намір до ТОТУ незаконно перевезти партію медичних пластирів.

Минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил,  прослідувало 35,7 тисячі осіб та 4,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7660 осіб та 1020 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8615 осіб та 1575 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6580 осіб та 1325 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3390 осіб та 920 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9495 осіб.

Загалом у КПВВ сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 15/60; «Мар’їнка» – 10/70; «Новотроїцьке» – 10/20; «Гнутове» – 20/30.

Учора у  контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське»  співробітники прикордонного відомства виявили автомобіль, яким мали намір до ТОТУ незаконно перевезти партію медичних пластирів загальною вартістю майже 16,6 тисячі гривень. Знайдений товар передано працівникам фіскальної служби.

У цьому ж КПВВ прикордонниками Краматорського загону було виявлено особу без документів. Зі слів затриманого він є громадянином України та проходив службу в артилерійському підрозділі НЗФ так званої ДНР. Наразі чоловіка передано представникам СБУ для встановлення всіх обставин.

Крім того, в КПВВ «Майорське» правоохоронці зафіксували у нашого співвітчизника частково підроблений паспортний документ. Порушника та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано до Національної поліції.

 У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» й «Майорське» прикордонники зафіксували три випадки пропонування хабарів загальною сумою 1150 гривень для сприяння в перетині лінії розмежування неповнолітньому громадянину України, для позачергового проїзду та для перетину без необхідного дозволу фізичної особи. Стосовно правопорушників до Національної поліції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси