Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
31 березня 2018 07:29

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним, на рівні попередньої доби.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 10/50; «Новотроїцьке» – 0/30; «Гнутове» – 30/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним, на рівні попередньої доби.

Загалом через КПВВ прослідувало 41,3 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8775 осіб та 1100 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9590 осіб та 1775 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7740 осіб та 1455 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4140 осіб та 1045 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11010 осіб.

Також учора, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби під час огляду автомобіля «Фіат» української реєстрації, який слідував на в’їзд з тимчасово окупованої території України, виявили свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу видане так званою ДНР. «Фейковий» реєстраційний документ вилучено та передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Чотири автомобілі, які перевозили товари через лінію розмежування з порушеннями як на виїзд до тимчасово окупованої території України, так і на в’їзд з неї, виявили минулої доби прикордонники цього ж загону. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» незаконно перевезти верхній одяг, взуття, фурнітуру до сантехніки та комплектуючі до промислового обладнання на загальну суму майже 73 тисячі гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в цих же контрольних пунктах в’їзду-виїзду співробітники Держприкордонслужби зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» за прискорене оформлення, проїзд поза чергою та не здійснення огляду транспортного засобу за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси