Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 березня 2018 08:24

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками ДФС під час огляду автомобіля «ВАЗ» української реєстрації виявили свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу видане так званою ДНР.

Минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил,  прослідувало 43,3 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9920 осіб та 1200 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9840 осіб та 1735 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8070 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4445 осіб та 1040 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 11010 осіб.

Загалом у КПВВ сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/60; «Мар’їнка» – 40/60; «Новотроїцьке» – 10/30; «Гнутове» – 60/30.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства виявили три транспортних засоби, якими мали намір через лінію розмежування незаконно перевезти автомобільні магнітоли, GPS-навігатори, електропобутові прилади, аксесуари до мобільних телефонів, радіоприймачі, флеш носії, 51 упаковку по 500 грамів та 700 стікерів по 2 грами кави загальною вартістю майже 76 тисяч гривень. Весь знайдений товар передано працівникам фіскальної служби для подальшого прийняття правового рішення.

А в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону у двох громадян України виявили частково підроблені паспортні документи. Порушників та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано до Національної поліції.

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками ДФС під час огляду автомобіля «ВАЗ» української реєстрації, який слідував на в’їзд з ТОТУ, виявили свідоцтво на реєстрацію транспортного засобу видане так званою ДНР. Документ передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, на КрП «Мар’їнка» прикордонники зафіксували один випадок пропонування хабара для позачергового проїзду. Стосовно правопорушника до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Також минулої доби через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідувала одна вантажівка від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста з медичними препаратами  загальною вагою 2,8 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси