Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 березня 2018 08:17

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби під час огляду автомобілів «ВАЗ» й «Daewoo Lanos» української реєстрації виявили реєстраційні документи на транспортні засоби, видані так званою ДНР.

Минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил,  прослідувало 43,9 тисячі осіб та 5,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10100 осіб та 1175 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10145 осіб та 1700 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8660 осіб та 1490 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4850 осіб та 1115 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 10105 осіб.

Загалом у КПВВ сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/60; «Мар’їнка» – 40/40; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 20/20.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Майорське» прикордонники Донецького і  Краматорського загонів у двох громадян України виявили частково підроблені паспортні документи. Порушників та повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень передбачених ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів» передано до Національної поліції.

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками ДФС під час огляду автомобілів «ВАЗ» й «Daewoo Lanos» української реєстрації, які слідували на в’їзд з ТОТУ, виявили реєстраційні документи на транспортні засоби, видані так званою ДНР. Водіїв, громадян України, та знайдені документи передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, у КПВВ «Майорське», «Мар’їнка» та на КрП «Майорське» прикордонники зафіксували три випадки пропонування хабарів у розмірі 1100 гривень та у вигляді картки мобільного оператора на поповнення рахунку  для позачергового оформлення. Стосовно правопорушників до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси