Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 березня 2018 08:11

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби під час огляду автомобіля «Volkswagen», який їхав на виїзд до ТОТУ, виявили реєстраційні номера на транспортний засіб, видані в так званій ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 0/50; «Мар’їнка» – 10/50; «Новотроїцьке» – 0/40; «Гнутове» – 20/30.

 Загалом через КПВВ прослідувало 39,4 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9400  осіб та 1040  транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9410  осіб та 1670  транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7235  осіб та 1325 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3990  осіб та 990 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9410  осіб.

Минулої доби в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» і «Мар’їнка»  прикордонники Краматорського загону під час здійснення заходів контролю серед особистих речей громадянина виявили лікарські засоби та зубні імпланти вартістю 58,4 тисячі гривень, а в багажному відділенні автомобіля «Nissan» знайшли комплектуючі до комп’ютера та харчові добавки на загальну суму 30 тисяч гривень. Виявлений товар передано співробітниками Національної поліції.

У КПВВ «Мар’їнка» військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з представниками ДФС під час огляду автомобіля «Volkswagen» української реєстрації, який їхав на виїзд до ТОТУ, в салоні виявили реєстраційні номера на транспортний засіб, видані в так званій ДНР. Громадянина та номери передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, на КрП «Мар’їнка» прикордонники задокументували один випадок пропонування хабара для позачергового оформлення. Стосовно правопорушника до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси