Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 березня 2018 08:07

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону під час огляду автомобіля «ГАЗ» української реєстрації виявили товар, який мали намір незаконно провезти через лінію розмежування.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 10/50; «Мар’їнка» – 40/40; «Новотроїцьке» – 30/20; «Гнутове» – 10/25.

Загалом через КПВВ прослідувало 37,5 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8495 осіб та 990 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9670 осіб та 1755 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7080 осіб та 1180 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4170 осіб та 960 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8115 осіб.

У КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону під час огляду автомобіля «ГАЗ» української реєстрації виявили товар, який мали намір незаконно провезти через лінію розмежування. У транспортному засобі на підлозі під килимками знаходився брухт свинцю загальною вагою 153 кілограми. Знайдений товар вартістю понад 6 тисяч гривень вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.

Також минулої доби через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідувало11 вантажних автомобілів від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області пісок, сульфат алюмінію, будівельні матеріали, медичні товари загальною вагою 190,4 тонн.

А у КПВВ «Майорське» прикордонники  задокументували один випадок пропонування хабара у розмірі 500 російських рублів для проїзду поза чергою. Стосовно правопорушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси