Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
17 березня 2018 07:19

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 10/50; «Мар’їнка» – 50/30; «Новотроїцьке» – 30/50; «Гнутове» – 30/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Пасажиро-транспортний потік в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду залишався динамічним, на рівні попередньої доби.

Загалом через КПВВ прослідувало 40,9 тисячі осіб та 5,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9205 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9410 осіб та 1705 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8200 осіб та 1530 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4400 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9665 осіб.

У КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону виявлено ознаки часткової підробки паспортного документа у громадянки України, яка прямувала з тимчасово окупованої території України. Затриману порушницю передано співробітникам Національної поліції.

Два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово окупованої території України з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Майорське» незаконно перевезти електротовари та взуття на загальну суму майже 80 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» прискореного огляду транспортного засобу за винагороду у вигляді ваучеру поповнення мобільного рахунку. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси