Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 березня 2018 08:33

А в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники Лисичанського загону зафіксували у двох українок паспортні документи з недійсними печатками Державної міграційної служби України. Наразі громадянок передано представникам Нацполіції.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/40; «Мар’їнка» – 30/50; «Новотроїцьке» – 30/20; «Гнутове» – 30/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 40,4 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 9435 осіб та  1060 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9065 осіб та 1585 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7975 осіб та 1410 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4495 осіб та 950 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9460 осіб.

Минулої доби в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» військовослужбовці Краматорського загону спільно з представниками ДФС виявили у громадянина України вогнепальну зброю. Під час огляду автомобіля «ВАЗ» української реєстрації спрацював службовий собака, натренований на пошук зброї та вибухівки. В салоні автомобіля з ознаками приховування, а саме під килимком знайдено пістолет «ТТ». Громадянина разом з вилученою зброєю передано співробітникам Національної поліції.

А в КПВВ «Станиця Луганська» прикордонники Лисичанського загону зафіксували у двох українок паспортні документи з недійсними печатками з недійсними печатками Державної міграційної служби України. ​Наразі громадянок передано представникам Нацполіції.

Також минулої доби у КПВВ «Гнутове» та «Мар’їнка» співробітники прикордонного відомства у ході перевірки транспортних засобів «Renault» і «Peugeot» виявили свідоцтва про реєстрацію транспортних засобів так званої ДНР. Іномарки та документи передано співробітникам Національної поліції.

У контрольному пункті в`їзду-виїзду КПВВ «Майорське» та КрП «Майорське» прикордонники  задокументували 4 випадки пропонування хабарів для прискореного оформлення. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси