Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 березня 2018 08:35

У КПВВ «Майорське» співробітники прикордонного відомства із залученням службового собаки виявили револьвер «Сафарі» під патрон «Флобера» калібру 4 мм та 38 набоїв до нього в автомобілі, який прямував до ТОТУ.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/40; «Мар’їнка» – 40/50; «Новотроїцьке» – 5/5; «Гнутове» – 50/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 40 тисячі осіб та 5,3 тисяч транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 9235 осіб та  1105  транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9600 осіб та 1745 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7785 осіб та 1375 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4735 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8685 осіб.

Учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів у КПВВ «Новотроїцьке» і «Мар’їнка» виявили три автомобілі, якими мали намір через лінію розмежування незаконно перевезти коштовну люстру вартістю понад 44 тисячі гривень, офісне крісло та газовий котел на загальну суму 16,5 тисячі гривень та майже 100 пачок контрабандних сигарет. Знайдений товар вилучено представниками ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники прикордонного відомства із залученням службового собаки виявили револьвер «Сафарі» під патрон «Флобера» калібру 4 мм та 38 набоїв до нього в автомобілі, який прямував до ТОТУ. Зброю ка патрони передано до Нацполіції.

А в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка», «Майорське» і  «Новотроїцьке» військовослужбовці зафіксували у трьох наших співвітчизників частково підроблені паспортні документи. Наразі їх передано компетентним правоохоронним державним органам.

Також минулої доби через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідувало 8 вантажних автомобілів від Місії  Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області будівельні матеріали загальною вагою понад 155 тонн.

А у КПВВ «Майорське» прикордонники  задокументували два випадки пропонування хабарів для прискореного оформлення. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси