Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 березня 2018 08:54

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники прикордонного відомства виявили у громадянина України чужий паспортний документ. Стосовно порушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопору

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 60/60; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 20/20.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 36,3 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 8290 осіб та 1015 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8870 осіб та 1719 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6780 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4070 осіб та 925 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8255 осіб.

Учора прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби у КПВВ «Майорське» виявили два автомобілі, якими мали намір з тимчасово окупованої території в Україну ввезти автохімічні товари в асортименті вартістю майже 25 тисяч гривень та корпус редуктора до насоса й три коробки з металевими кріпленнями на загальну суму понад 12 тисяч гривень. Знайдений товар вилучено представниками ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники прикордонного відомства виявили у громадянина України  чужий паспортний документ. Стосовно порушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 357 ККУ (Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження).

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» правоохоронці Краматорського загону задокументували один випадок пропонування хабара для прискорення огляду транспортного засобу. Стосовно правопорушника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси