Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 березня 2018 08:56

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 25,7 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/40; «Мар’їнка» – 20/30; «Новотроїцьке» – 30/20; «Гнутове» – 25/10.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 25,7 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 6225 осіб та 915 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6510 осіб та 1475 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5015 осіб та 1055 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2675 осіб та 665 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5300 осіб.

Три автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово окупованої території України з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти 474 штуки контактних лінз, приманки для риболовлі, каву, сухе молоко, біодобавки, будівельні шурупи, віники та пакувальну плівку на загальну суму близько 110 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також, в КПВВ «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону в транспортному засобі «ГАЗ» української реєстрації, який рухався до тимчасово окупованої території України, за допомогою службового собаки у відділенні для рукавичок виявили набої калібру 7,62 міліметрів. Незаконну знахідку передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, на контрольному посту та в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у загальному розмірі 1400 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Також, минулої доби через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованої території України прослідували 11 вантажних автомобілів від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області гуманітарний вантаж продовольчого, медичного та будівельного призначення загальною вагою більше 220 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси