Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
04 березня 2018 08:10

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, перетнуло 22,5 тисячі осіб та понад 3 тисячі транспортних засобів, а саме:

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил, перетнуло 22,5 тисячі осіб та понад 3 тисячі транспортних засобів, а саме:

«Майорське» – 5180 осіб та 760 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4995 осіб та 1075 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3815 осіб та 795 транспортних засобів;

«Гнутове» –  1696 осіб та 437 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6877 осіб.

Сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість автомобілів:

«Майорське» – 30/60; «Мар’їнка» – 40/30; «Новотроїцьке» – 30/40; «Гнутове» – 40/20.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» на в’їзд з тимчасово окупованих територій зупинено автомобіль, в якому виявлено близько трьох сотень пачок прихованих сигарет марок «Джет Сет», «Прима Доа», «Донтабак», «Наша Марка». Транспортний засіб та тютюнові вироби вилучено працівниками ДФС для прийняття правового рішення.

Прикордонники Донецького загону в КПВВ «Гнутове» зупинили  на в’їзд з ТОТУ  два автомобілі  -  «Хонда» та «Міцубіші»,  української реєстрації, водії яких надали для перевірки підроблені доручення на право керування автомобілями. Обидві власниці транспортних засобів не були присутні під час складання доручень.  

До Нацполіції направлені повідомлення для внесення до ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 365 «Перевищення влади або службових повноважень» КК України.

А в КПВВ «Майорське» та «Новотроїцьке» військовослужбовці задокументували два випадки пропонування хабарів загальною сумою 1 700 гривень для безперешкодного проходження паспортного контролю. Стосовно правопорушників - громадян України, до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси