Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 березня 2018 08:55

Учора в контрольному пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» військовослужбовці Донецького загону виявили в автомобілі мобільні телефони на суму понад 33 тисячі гривень, які намагався незаконно провезти через лінію розмежування громадянин України. Даний тран

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 25/30; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 0/0.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 26,8 тисячі осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6600 осіб та 919 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6836 осіб та 1340 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5416 осіб та 1020 транспортних засобів;

«Гнутове» – 1980 осіб та 475 транспортних засобів;

 «Станиця Луганська» – 6015 осіб.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» військовослужбовці Донецького загону виявили в автомобілі мобільні телефони на суму понад 33 тисячі гривень, які намагався незаконно провезти через лінію розмежування громадянин України. Даний транспортний засіб та телефони вилучено співробітниками ДФС для прийняття правового рішення.

А в КПВВ «Майорське» та «Новотроїцьке» військовослужбовці задокументували два випадки пропонування хабарів загальною сумою 700 гривень для безперешкодного проходження паспортного контролю. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до тимчасово окупованих територій прослідувало 4 автомобілі з вантажем понад 17 тонн гігієнічних наборів та медичного обладнання від благодійної організації «Людина в біді». 

Крім того, через цей пункт пропуску прослідувало 14 автомобілів з вантажем близько 250 тонн. Серед гуманітарного вантажу, який надійшов від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста, продуктові набори, товари медичного призначення, канцелярські набори, ковдри.  

Нагадуємо, з сьогоднішнього дня всі контрольні пункти в`їзду-виїзду на лінії розмежування переходять на весняний період роботи, через що встановлюється новий графік. Зокрема, контрольно-пропускні операції осіб та транспортних засобів будуть здійснюватися щоденно з 07.00 до 18.30. Таким чином, час роботи КПВВ збільшується, оскільки у зимовий період контрольні пункти працювали з 8.00 до 17.00. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси