Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 лютого 2018 08:54

У КПВВ «Мар’їнка» і «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства виявили у салонах автомобілів «Hyundai» та «Mercedes» свідоцтва про реєстрацію фізичних осіб підприємців, патент платника податків, паспорт, ліцензію міністерства транспорту по міжна

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 60/70; «Новотроїцьке» – 5/5; «Гнутове» – 50/30.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 31,7 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7030 осіб та 915 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7830 осіб та 1430 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6615 осіб та 1215 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3740 осіб та 795 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6495 осіб.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Майорське» та «Новотроїцьке» військовослужбовці Краматорського та Донецького загонів виявили у двох автомобілях парфумерію й процесор Райзен загальною вартістю майже 53 тисячі гривень, які намагались незаконно провезти через лінію розмежування громадяни України. Товари вилучено співробітниками фіскальної служби. 

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» і «Новотроїцьке» співробітники прикордонного відомства виявили у салонах автомобілів «Hyundai» та «Mercedes» свідоцтва про реєстрацію фізичних осіб підприємців, патент платника податків, паспорт, ліцензію міністерства транспорту по міжнародним перевезенням пасажирів на таксі та трудовий договір так званої ДНР. Водіїв, громадян України, передано представникам Нацполіції.

А в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» військовослужбовці задокументували два випадки пропонування хабарів загальною сумою 600 гривень для безперешкодного проходження паспортного контролю. Стосовно правопорушників до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Нагадуємо, з 1 березня 2018 року всі контрольні пункти в`їзду-виїзду на лінії розмежування переходять на весняний період роботи, через що встановлюється новий графік. Зокрема, контрольно-пропускні операції осіб та транспортних засобів будуть здійснюватися щоденно з 07.00 до 18.30. Таким чином, час роботи КПВВ збільшується, оскільки у зимовий період контрольні пункти працювали з 8.00 до 17.00.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси