Чергові спроби підкупити прикордонників завершились кримінальною відповідальністю

НАЗАД
25 лютого 2018 11:23

Сьогодні вночі в пункті контрою «Конотоп», що на кордоні з Росією, правоохоронці задокументували спробу надання неправомірної грошової винагороди у розмірі 2 тисячі російських рублів громадянином Узбекистану.

На державному кордоні двоє іноземців намагалися підкупити співробітників Держприкордонслужби під час виконання службових обов’язків.

Сьогодні вночі в пункті контрою «Конотоп», що на кордоні з Росією, правоохоронці задокументували спробу надання неправомірної грошової винагороди у розмірі 2 тисячі російських рублів громадянином Узбекистану. Чоловік запропонував охоронцям кордону Сумського загону хабар для безперешкодного перетину державного кордону та не притягнення його до адміністративної відповідальності за перевищення перебування на території України.

З тієї ж причини громадянин Азербайджану запропонував прикордонникам Харківського загону 300 гривень минулої доби в пункті пропуску «Гоптівка». Чоловік прямував до Росії.

В обох випадках співробітники Держприкордонслужби відмовилися від запропонованих хабарів. До Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси