Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 лютого 2018 08:18

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та «Майорське» правоохоронці Лисичанського і Краматорського загонів зафіксували 2 випадки пропонування хабарів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/90; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 80/60.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 31,1 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7075 осіб та 845 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8410 осіб та 1550 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6065 осіб та 1225 транспортних засобів;

«Гнутове» –3065 осіб та 750 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6495 осіб.

Минулої доби у КПВВ ««Гнутове» та «Майорське» прикордонники Донецького і Краматорського загонів виявили 2 транспортні засоби, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування  запчастини до бензопил, електрозапобіжники, мідний провід до зварювального апарату й медичні препарати в асортименті на загальну суму майже 26,2 тисячі гривень. Весь виявлений товар передано ДФС для подальшого прийняття правового рішення.

Крім того, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та «Майорське» правоохоронці Лисичанського і Краматорського загонів зафіксували 2 випадки пропонування хабарів. Загалом для безперешкодного проходження паспортного контролю громадянки України запропонували правоохоронцям 400 гривень. Стосовно правопорушниць до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси