Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
16 лютого 2018 08:33

На контрольному посту «Мар’їнка» та в КПВВ «Гнутове» прикордонники виявили 2 транспортні засоби, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування мобільні телефони й аксесуари до них вартістю 67,7 тисячі гривень та понад 190 кілограмів метало

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 50/60; «Новотроїцьке» – 50/40; «Гнутове» – 80/50.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 4,7  тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9100 осіб та 980 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9970 осіб та 1685 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7725 осіб та 1395 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4700 осіб та 970 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9170 осіб.

Минулої доби на контрольному посту «Мар’їнка» та в КПВВ «Гнутове» прикордонники Краматорського і Донецького загонів виявили 2 транспортні засоби, якими мали намір незаконно перевезти через лінію розмежування мобільні телефони й аксесуари до них вартістю 67,7 тисячі гривень та понад 190 кілограмів металобрухту міді на загальну суму 28 тисяч гривень. Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» правоохоронці знайшли у громадянина, який прямував пішки до непідконтрольної території, партію одягу та взуття на понад 17 тисяч гривень. Весь виявлений товар передано компетентним органам для подальшого прийняття правового рішення.

А через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до Донецька прослідувало 2 автомобілі з вантажем 40 тонн сульфату алюмінію від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники прикордонного відомства зафіксували 2 випадки пропонування хабарів. Для позачергового проходження паспортного контролю громадяни України запропонували правоохоронцям 2 картки поповнення мобільного зв’язку та 300 гривень. Стосовно правопорушників до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси