Чергові спроби підкупити прикордонників завершились кримінальною відповідальністю

НАЗАД
11 лютого 2018 09:22

В пункті пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, правоохоронці Сумського загону задокументували факт пропонування неправомірної грошової вигоди у розмірі 300 доларів США.

Минулої доби громадяни України та Білорусі намагались підкупити співробітників прикордонного відомства.

Так, в пункті пропуску «Бачівськ», що на кордоні з Росією, правоохоронці Сумського загону задокументували факт пропонування неправомірної грошової вигоди у розмірі 300 доларів США. Громадянин України  таким чином мав намір вирішити питання безперешкодного перетину державного кордону.  

Також 50 доларів США запропонував учора громадянин Білорусі прикордонникам Житомирського загону в пункті пропуску «Виступовичі». Грошову винагороду іноземець пропонував за безперешкодний пропуску через кордон без огляду транспортного засобу.

В усіх випадках співробітники Держприкордонслужби відмовилися від запропонованих хабарів. Порушників та повідомлення про протиправні діяння, що містять ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) направлено до Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси