Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
11 лютого 2018 08:09

КПВВ «Гнутове» військовослужбовці Донецького загону спільно із працівниками фіскальної служби виявили в автомобілі «Skoda» реєстраційні номери та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, які були видані у так званій ДНР.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/40; «Мар’їнка» – 70/80; «Новотроїцьке» – 30/25; «Гнутове» – 70/40.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32,3 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7460 осіб та 885 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8050 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5240 осіб та 950 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3615 осіб та 880 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7930 осіб.

Учора в КПВВ «Майорське» правоохоронці Краматорського загону виявили 2 автомобілі, якими громадяни мали намір незаконно до непідконтрольної території вивезти косметичні засоби та товари народного вжитку на загальну суму понад 37 тисяч гривень. Знайдений товар вилучено представниками ДФС.

Крім того, у цьому ж контрольному пункті в’їзду-виїзду правоохоронці з залученням службового собаки у нашого співвітчизника виявили 1 грам речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору. Порушника передано Нацполіції.

У КПВВ «Гнутове» військовослужбовці Донецького загону спільно із працівниками фіскальної служби виявили в автомобілі «Skoda» реєстраційні номери та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, які були видані у так званій ДНР. Водій, громадянин України, прямував іномаркою української реєстрації з непідконтрольної території. Свідоцтво та номери вилучено представниками Нацполіції.

А в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» громадянин України запропонував прикордонникам хабар у розмірі 1 тисячі російських рублів. Таким чином він хотів «вирішити питання» про безперешкодний перетин лінії розмежування. На свою пропозицію він отримав відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси