Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
10 лютого 2018 08:43

Минулої доби у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, спостерігалося певне збільшення пасажиро транспортного потоку у порівнянні з попереднім днем.

Минулої доби у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, спостерігалося певне збільшення пасажиро транспортного потоку у порівнянні з попереднім днем.

 Загалом через КПВВ прослідувало 37,2 тисяч осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8540 осіб та 1055 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 9075 осіб та 1705 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6720 осіб та 1280 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4250 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8530 осіб.

Сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 60/70; «Мар’їнка» – 50/90; «Новотроїцьке» – 50/10; «Гнутове» – 60/50.

Вчора військовослужбовці Держприкордонслужби спільно із працівниками ДФС в КПВВ «Мар’їнка» виявили тимчасове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що було видане на території окремих районів Донецької області. Його знайшли у ході огляду автомобіля «Toyota», яким керував наш співвітчизник. Чоловік слідував з неконтрольованої території. Наразі знахідку вилучено співробітниками поліції.

Крім того, в «Мар’їнці» прикордонники  виявили 2 автомобілі, якими з порушеннями перевозили товари. Автівками до неконтрольованої території везли жіночий одяг та комп’ютерне обладнання на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Також в контрольному пункті «Гнутове» прикордонники Донецького загону у громадянина України виявили старовинні монети, ордени та медалі. Громадянин прямував на тимчасово неконтрольовану територію пішки. Виявлені предмети передано співробітникам Нацполіції, також буде встановлено чи мають вони історичну цінність. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси