Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
08 лютого 2018 09:26

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 60/70; «Новотроїцьке» – 50/30; «Гнутове» – 60/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 34,9 тисячі осіб та майже 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8380 осіб та 950 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7789 осіб та 1440 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6705 осіб та 1240 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3806 осіб та 836 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 8240 осіб.

У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону зафіксували одну спробу незаконного переміщення до неконтрольованої території комплектуючих автомобільної світлотехніки на загальну суму понад 13 тис. грн. Транспортний засіб разом із вантажем передали співробітникам ДФС для прийняття правового рішення.

Водночас прикордонники Краматорського загону в КПВВ «Мар’їнка» зупинили автомобіль з вантажем товарів народного споживання на понад 44 тис. грн.

Також учора на виїзд до неконтрольованої території через КПВВ «Новотроїцьке» лінію розмежування перетнули 8 вантажних автомобілів з будівельними матеріалами та технікою для водопостачання від благодійної організації «Людина в біді». Автомобілі прямували за маршрутом «Слов’янськ – Донецьк».

Ще 28 вантажівок з Києва з 45 тоннами гігієнічних наборів, продуктовими наборами загальною вагою 286 тонн, будівельними матеріалами загальною вагою 96 тонн, 60 тоннами сульфату алюмінію, товарами медичного призначення та постільною білизною від Міжнародного комітету Червоного Хреста перетнули лінію розмежування в КПВВ та попрямували до Донецька.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси