Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
05 лютого 2018 08:48

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/50; «Мар’їнка» – 50/30; «Новотроїцьке» – 40/40; «Гнутове» – 60/40.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 25 тисячі осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5805 осіб та 800 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6625 осіб та 1315 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4710 осіб та 965 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2475 осіб та 630 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5325 осіб.

Учора в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Майорське» правоохоронці Донецького та Краматорського загонів виявили 3 автомобілі, якими мали намір незаконно через лінію розмежування провезти 120 кілограмів грибів печериці, 4 мобільні телефони та партію верхнього одягу на загальну суму майже 40 тисяч гривень. Товари вилучено представниками ДФС.

Крім того, у  КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники спільно із митниками під час огляду «Daewoo» української реєстрації, який прямував з неконтрольованої території, у відділенні для рукавичок виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу видане так званою «ДНР». Виявлений документ вилучено співробітниками Національної поліції.

А правоохоронці Лисичанського загону затримали нашу співвітчизницю із частково підробленим паспортним документом. Жінка прямувала з непідконтрольної території через КПВВ «Станиця Луганська». Порушницю та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси