Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 лютого 2018 08:40

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/80; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» –40/50; «Гнутове» – 90/100.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7195 осіб та 925 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7715 осіб та 1505 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5890 осіб та 1150 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3405 осіб та 800 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7800 осіб.

Учора, в КПВВ «Новотроїцьке» під час огляду автомобіля «Шкода», на якому громадянин України слідував з неконтрольованої території, прикордонним нарядом Донецького загону спільно з працівниками ДФС в транспортному засобі, а саме – в багажнику, було виявлено автомобільні номерні знаки так званої «ДНР». Порушника та виявлену знахідку передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» громадянин України запропонував хабар військовослужбовцям Лисичанського загону. Таким чином він хотів «вирішити питання» про безперешкодний перетин  лінії розмежування. На свою пропозицію він отримав від прикордонників відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Луганській області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси