Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 лютого 2018 09:07

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 30/30; «Гнутове» – 80/80.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7190 осіб та 915 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7795 осіб та 1475 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5825 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3535 осіб та 810 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7710 осіб.

Учора в контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прибув громадянин України 1981 року народження на транспортному засобі «FORD». Чоловік намагався перевезти через лінію розмежування 4536 банок консервів яловичини. Попередня сума оцінки виявленого товару складає 137 тисяч гривень. Стосовно нашого співвітчизника складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст.204-3 ч.1 КУпАП (Порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції).

У КПВВ «Мар’їнка» правоохоронці Краматорського загону спільно з працівниками ДФС під час огляду автомобіля «ВАЗ» української реєстрації, який прямував на в’їзд з неконтрольованої території, у багажному відділенні виявили номерні реєстраційні знаки транспортного засобу, видані в ОРДО. Виявлені номерні знаки вилучені співробітниками Нацполіції.

А правоохоронці Лисичанського загону затримали нашого співвітчизника із частково підробленим паспортним документом. Чоловік прямував з непідконтрольної території через КПВВ «Станиця Луганська». Порушника та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) направлено до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси