Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 лютого 2018 08:35

У КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке» під час огляду трьох автомобілів співробітники Держприкордонслужби виявили партію пігулок невідомого походження, сигарети, м’ясні вироби та ущільнювачі до шахтного транспорту. Автомобілі з вантажем передано компетентним

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 60/70; «Мар’їнка» – 50/70; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 50/50.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 28,2 тисячі осіб та 3,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6860 осіб та 885 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7050 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4440 осіб та 995 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3200 осіб та 720 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6655 осіб.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону із залученням службового собаки знайшли у відділенні для рукавичок автомобіля «ГАЗ» 1 набій 5,45 мм. Виявлений набій передано представникам Нацполіції.

Також минулої доби в КПВВ «Гнутове» та «Новотроїцьке»  під час огляду трьох автомобілів співробітники Держприкордонслужби виявили партію пігулок невідомого походження, сигарети, м’ясні вироби та ущільнювачі до шахтного транспорту. Автомобілі з вантажем передано компетентним органам  для прийняття правового рішення.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території лінію розмежування перетнули 12 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем, а саме – гігієнічні та продуктові набори, офісне обладнання та товари медичного призначення загальною вагою понад 202 тонни від Місії Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси